Schilder Haarlem

Schilder Haarlem

Schilder Haarlem

Schilder Haarlem, de keuze voor kwaliteit en perfectie. Schildersbedrijf AJ van Mullem levert vakmanschap op schildersgebied in Haarlem en omgeving. Is uw huis of uw bedrijfspand toe aan een opknapbeurt en zoekt u een allround schildersbedrijf in óf in de buurt van Haarlem? Dan is schildersbedrijf AJ van Mullem een uitstekende keuze. De schilders van Schildersbedrijf AJ van Mullem staan voor u klaar en leveren velerlei diensten, gekenmerkt door grote kwaliteit en een goede service. Voor vakmanschap, zowel binnen als buiten, is ons schildersbedrijf een perfecte keuze. 
De binnen- en buitenzijde van uw woning of bedrijfspand zal er weer als nieuw uitzien en tevens beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. U kunt uw woning of bedrijfspand daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Door kozijnen en deuren te renoveren en/of opnieuw te lakken aan de buiten en binnenkant, knapt uw pand in korte tijd op. Maar dat is niet alles, naast schilderwerk binnen en buiten verzorgt schildersbedrijf AJ van Mullem ook alle soorten wandafwerkingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het opbrengen van behang, het opzetten van stuc- en pleisterwerk en het opbrengen van latex met de rol of latexspuit. Zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen zijn geen probleem voor onze schilders. Door onze jarenlange ervaring in het schildersvak werken naast nauwkeurig tevens snel en effectief. Terwijl u tijd heeft voor uw eigen ontspanning of werkzaamheden, knappen wij uw huis of bedrijfspand weer helemaal op. De schilders van schildersbedrijf AJ van Mullem werken uiteraard alleen met de beste producten en gereedschappen. Alles voor een perfect resultaat. Naast de schilderswerkzaamheden geeft schildersbedrijf AJ van Mullem u graag advies wat betreft kleuren en producten. En, omdat niemand graag teveel betaald, hanteert Schildersbedrijf AJ van Mullem uiteraard een scherp tarief. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact met ons op door te bellen of via ons contactformulier. 

Wij leveren binnenschilderwerk in én in de omgeving van Heemstede, Santpoort, Haarlem, Amstelveen en Amsterdam Centrum Oud Zuid. 

schilder haarlem

Neem contact op